Tak jsem tady se slíbeným článkem - dnes na téma "Vaření a pečení". Snad omluvíte, když vám v tomhle článku ukážu moji dnešní snídani :D Učila jsem se skoro celý den na zítřejší zápočet a jsem už dost vyšťavená, takže ohledně "kuchyně" se moc vypisovat nebudu (já vím, jsem hrozná). Jen prostě.. miluju na snídani mou rýžovou kaši s banánem, rýžovým sirupem, Linoladou a skořicí ♥ Přece jen vás tím můžu inspirovat, pokud vám třeba dochází nápady na snídani (nebo nápady ohledně variant u rýžové kaše :D) a nebo pokud prostě rádi experimentujete! :)
Rýžovou kaši si kupuju instantní od Countrylife, jsem s ní vždy maximálně spokojená - příprava naprosto jednoduchá - rozmíchat množství dle potřeby v horkém mléce a pak už jen dozdobit tím, co máte rádi. Já si často krájím do kaše banán, protože ho mám z ovoce nejradši a skoro nikdy nezapomenu na rýžový sirup a zmiňovanou skořici. Linoladu (pokud ji neznáte, je to jako Nutella, ale půlka je lískooříšková a půlka je mléčná bílý - poprvé jsem ji vyzkoušela asi před 10 lety v Chorvatsku ♥) si dávám jen někdy, spíš když mě po ránu chytne chuť na sladké a (radši si ho dám ráno než večer) :D Největší výhoda je, že když posnídám ráno kaši, cítím se najezená ještě půl dne - což se mi někdy hodí, když si třeba nestíhám dopoledne dát nějakou svačinku.
Jsou pro vás snídaně takovým "rituálem" a startem do nového dne? Co snídáte nejraději? Pište do komentářů! :)
Přeji vám hezký zbytek (posledních pár minut) úterý!
Vaše S.B.

Žádné komentáře:
Okomentovat